Ultrasound E-Book Cover Hungarian cover pageA szülészeti és nőgyógyászati ultrahang-diagnosztika egy nyílt hozzáférésű e-könyv, amely átfogó áttekintést nyújt az ultrahang szülészeti és nőgyógyászati alkalmazásáról. Az e-könyv szerkesztője Dr. Alfred Abuhamad, a téma elismert nemzetközi szakértője, az ultrahang képalkotás óriásának számító Dr. Rabih Chaoui, Philippe Jeanty és Dario Paladini doktorokkal együtt, akik hatalmas tudással rendelkeznek ezen a területen.

Az e-könyv számtalan szemléletes ábrát, táblázatot és klipet tartalmaz. A könyv sokféle tippet, ötletet mutat be, amelyeket a szerzők a mindennapi gyakorlatukban használnak sokéves tapasztalatuk alapján. Az e-könyv részletes információkat nyújt a szülészeti és nőgyógyászati ultrahangvizsgálat gyakorlati vonatkozásáról, olyan technikai részletekkel együtt, mint például a vizsgálófej tartása és tájolása, az ultrahangkészülék kezelése és az összetett szülészeti és nőgyógyászati rendellenességek diagnosztizálása.

Bízunk benne, hogy e szabadon hozzáférhető e-könyv kiváló alapot teremt a szülészeti-nőgyógyászati ultrahangtechnika oktatásához, melyet mindenkinek érdemes letöltenie, aki ultrahang képalkotással foglalkozik.